preskoči na sadržaj

Osnovna škola Augusta Cesarca Krapina

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 6. 2011.

Ukupno: 400331
Ovaj mjesec: 592
Ovaj tjedan: 592
Himna škole

Himna naše škole

Koliko je sati?
Oglasna ploča

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Način rada u virtualnim razredima
Autor: Miljenko Ilić, 15. 3. 2020.

Od ponedjeljka, 16.3.2020. učenici će imati organiziranu nastavu na daljinu u virtualnim učionicama  i na Sportskoj televiziji u obliku digitalnih i video materijala.

Svaki dan ćete dobivati raspored kako odrede učitelji u dogovoru s ravnateljicom sukladno preporukama MZO-a. Rasporede će objavljivati razrednici u Yammer grupama u koje se trebate prijaviti. Poveznice za virtualne učionice dodane su u postu prije.

U ponedjeljak, 16.3.2020. ćete raditi prema rasporedu MZO-a te ćete pratiti nastavu na Sportskoj televiziji prema rasporedu.

U slučaju da nemate program Sportske televizije na televiziji, nastavu možete pratiti i online putem poveznice https://sptv.hr/ , a za učenike koji nisu u mogućnosti pratiti u gore navedeno vrijeme bit će snimka na Youtube-u, a poveznicu ćemo naknadno objaviti na webu.

U ponedjeljak učenici moraju  pratiti program na Sportskoj televiziji prema dolje navedenom rasporedu u tablici i javiti se razrednicima u grupu do 12 sati.  Ako slučajno netko ne može do 12 sati neka se javi razredniku/razrednici.

Za učenike koji se prvi put prijavljuju u Office365 najvjerojatnije će biti problema, stoga Vas molimo da provjeravate svoje mailove, jer će Vam razrednici na taj način poslati obavijest.

Učenici će se svaki dan morati prema rasporedu prijavljivati u virtualne učionice i obavljati zadane zadatke te davati učiteljima povratnu informaciju prema dogovoru ili tijekom tekućeg dana.

Roditelji moraju pratiti i poticati rad učenika. Ako učenik nije bio aktivan cijeli dan u virtualnom razredu, roditelj je dužan opravdati  izostanak razredniku.

2. Učenici se u virtualnim učionicama moraju primjerno ponašati kao i u stvarnom okruženju što znači da vrijede ista pravila primjerenog ponašanja i ophođenja kao i u učionici odnosno školi.

Učenici će za neprimjerene oblike ponašanja mogu snositi posljedice u skladu sa Zakonom o odgoju i obrazovanju i Pravilnikom o pedagoškim mjerama.

Učitelji će pratiti aktivnosti učenika, davati im zadatke, poticati ih na rad i okupljati u virtualne učionice. Učenici će biti provjeravani kroz online provjere znanja, dobivat će povratnu informaciju od učitelja koliko je god to moguće, o svojem radu i napretku. Tijekom nadolazeća dva tjedna nema ocjenjivanja (vrednovanja ishoda učenja).

Molim roditelje da prate informacije na našim web stranicama.

Na poveznici NASTAVA NA DALJINU objavljen je raspored nastavnih sati za izvođenje nastave na daljinu, kao i rasporedi emitiranja obrazovnih sadržaja putem televizijskih programa.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju